Jumpa member lama || Aku ada,Kau ada???

11:37 AM

Rabu lepas ai rest day.
Dok rilek-rilek kat umah sekali dapat mesej dari Miz Nina member lama masa study dolu-dolu.
Dia memang selalu ada kat Penang dok setup bisnes kat sini tapi tak berkesempatan nak jumpa.
Ada saja hal tiap kali dia mai.
Lama gila tak jumpa.Adala dekat 10 tahun.
Dia still macam dulu tapi cheq???
Hahaha...dia pon terkejut tengok.

Tengah dok sembang-sembang tetiba dia ajak pi tengok wayang.
Dia dah beli 2 tiket nak tengok dengan sorang lagi kawan so ajak cheq join sekali.
Takpala...dah lama tak jumpa terus join sekali.
Pi Sunway Carnival cari tiket nak dok sebelah-sebelah depa.
Naseb ada...Alhamdulillah.

Ni la cite yang kami layan.
Hahaha...tak tau nak komen apa.
Kalau suruh bagi bintang...ai bagi 1 setengah bintang dari 5 bintang.
Paham-paham sendiri je la kan.

Nina main beli ja tiket wayang sebab dia memang tiap minggu tengok wayang kat Penang sebab nak penuhkan masa malam dia yang terluang.

You Might Also Like

0 apa kata anda?

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers