FDR || Single Mingle Outing

8:33 AM

Assalamualaikum

Selamat bercuti pada semua dan selamat menyambut Hari Keputeraan Seri Paduka Baginda Yang Di-Pertuan Agong.
Hari ni mesti ramai yang plan kuar bersantai bersama yang tersayang no...
Cheq hari ni pon cuti gak.Takdo kelas.
Taktau lagi nak pi mana hari ni.
Baru la free nak taip-taip cerita kami FDR outing a.k.a gosipping....ngeeeee....


_____________________________________________________


Ahad...27 May 2012..petang hari

FDR single mingle outing.
#EH...single ke????


Asik dok pi area Butterworth dan Penang ja so kali ni kami jelajah ke Utara dekat tet ja dengan tempat kami.
Tala pi Espee yang di pandu oleh Cik Puan Aini, di co-pilotkan oleh Puan Ty dan di MEM BESO kan oleh cheq sendiri.

Mula-mula singgah Village Mall dulu sementara menunggu ketibaan yang teramat mulia Cik Duratul Nadiera.
Abes semua kedai kami jelajah tapi tak masuk beli apa pong.
Susah sungguh nak jumpa chekgu sorang ni.
Bz manjang.Time cuti sekolah ni la baru dapat jumpa dia.
5 bulan gak la tak jumpa.

Penat tawaf Village Mall kami decide nak tunggu Cik Duratul kat HotMas Restoran.


Gigih gak nak snap-snap walaupon orang meja sebelah dok tengok >.<


Grill chicken with black papper sauce pilihan kami semua.
Order sama plak tu

Pas semua berkumpul mula la sesi luahan perasaan itu ini begitu begini.
Fuh...macam-macam la yang kuar.
Sesambil tu ada yang tanya pendapat la itu la ini la.

Tak puas dekat HotMas kami decide nak pi tempat yang tak berapa ada orang dan boleh minum sebab orang makin ramai makan kat HotMas ni siap ada yang berdiri dok tunggu turn.
Pakat-pakat tala plak pi Tanjung Dawai melepak di Restoran Tomyam situ.
Puan Ty dan Cik Duratul Nadiera

Cik Puan Aini dan cheq :p
Sambung plak kat sini sesambil minum dan makan sotong goreng tepung. 

Sotong goreng tepung yang rangup...nyam...nyam...

Sesambil tu menerai la Mini DSLR orang tu.
Wahhh...dia dah ada DESLER tu...
Bergaya dengan DESLER orang...hehehehe....

Thanks pada kengkawan yang sudi mendengar,memberi pendapat dan memberi nasihat pada cheq.
Sayang ampa KETAT-KETAT ^^,

You Might Also Like

0 apa kata anda?

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers