Lepas Perodua...Elsoft plak

1:07 PM

Assalamualaikum


Lani bz tahap apatah.Dok ulang alik dari P1(bgnn lama) ke P2(bgnn baru) tiap-tiap hari.
Opis kat P1...mesin kat P2 so ulang alik la hari-hari sampai bulan 9.
Penat siot walaupon tak jauh mana pong.
Department cheq bulan 9 baru nak up kat sana.
HR..Finance...IT...dah ada kat P2 dah.
Kalau nak mintak sign pon kena pi P2...naseb...naseb...

Sebelum ni hari cuti dok pi buat keja kat Perodua.
Lani kena pi keja kat tempat baru plak.
Dalam dok ulang alik P1~P2 bos bagi arahan suruh pi Elsolf tiap Isnin.
Bekerja di sana setiap Isnin sampai mesin baru kat Elsoft siap sedia di transfer ke P2.
Macam terer-terer ja suruh pi sana sorang-sorang...hahahaha...
Masuk Elsoft pon takyah pakai pass sebagai Visitor.

Dalam dok sibuk-sibuk tu sempat gak la pi makan-makan kat Siriwan Thai Food dengan Group Asean Sales...sempat gak la tengok cite Nongkrong semalam...hehehehe...
Hari ni Sabtu macam biasa ada kelas...esok pagi ada bowling...

Apa-apa pon hope badan ni sihat sejahtera la hendaknya....amin.....

You Might Also Like

2 apa kata anda?

  1. semangat betul bekerja..hehe..kerja2 jugak..tp tp njoy gak..

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers