Kolumpo...aku datang lagi

7:10 AM

Kolumpo...aku datang lagi entah kali yang ke berapa tah.
Kali ni tak janji dengan sapa-sapa pon kecuali member-member yang 'mensuprise' besday yang dah lepas bape ari lepas.
Sebab kena ngekoq orang so tak berani janji dengan orang len takut-takut bila janji tetiba takleh jumpa kang marah plak.

Rabu...1st day kat sana ikut member-member pi area SOGO...Pertama...Bangunan Mara.
Abes sana sini jelajah pi sopim plak kat Jln TAR.
Sekali terjebak sama da.
Pompuan kan...kalau tengok tudung...kain...baju cantik mesti nak terbeli dan membeli.
Petang sikit meronda area Istana Budaya dan Tasik Titiwangsa.
Keh...keh...keh...wat macam baru pestime sampai Kolumpo padahal penah menetap kat sana 4 tahun.

Balik dari sana depa ajak beradu suara.
Hayoooo....dah lama tak pi lo tapi join gak.
Hambek kau...3 jam depa berentap sampai takdak sora.


2nd day...Kamis tu depa ajak tengok wayang kat Times Square tapi pas pusing-pusing belek baju setiap tingkat...penat terus kansel nak tengok wayang dan sempat rembat gak baju.
 Pas Times pi Low Yatt pastu Sg Wang.
Lenguh kaki weyyy marathon naik tangga turun tangga.


Last day kat sini.
Pepagi depa bawak pi makan roti canai kat gerai tepi jalan kat Sri Rampai.
2 bijik roti canai kosong banjir macam 3 bijik ja tengok.
Kenyang gila....

Balik tu terus kemas-kemas baju nak balik.
Bas pukul 12 tengahari.
Pi Kolumpo bawak satu beg balik bawak 2 beg....paham-paham je la.
Sampai Butterworth jam 5.30 petang dan di pick up oleh Puan dan adiknya.
Sempat singgah makan Char Koey Tiaw Sg Dua dan bergosip-gosipan bincang pasai pakej katering.
OMG...baru ingat tak pi cari katering lagi...iskh....ingat nak jalan ja....apa da...




Notakukukakiku:~mula kelam-kabut @_@

You Might Also Like

2 apa kata anda?

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers