Keja malam di hari bersejarah

1:53 AM

Assalamualaikum

Waktu entri ni di taip cheq sedang berkerja malam di building baru P2.
Tak sangkanya cheq nak mai OT keja malam 12 jam plak tu.
Patutnya hari ni rest day cheq tapi dapat mesej dari bos suruh cover keja malam sebab Shida demam.
OMG!!!!!!

Kegilaan apakah ini?????

Mana tak gilanya...hari ni hari bersejarah cheq.
Besday cheq tu 17 Mei tetiap tahun.
Takdak tunda lewat sehari or awai sehari.
Tapi atas komitmen terhadap keja yang melampau-lampau cheq gagahkan jugak la pi keja.
Esok pepagi bos kat US nun nak tengok result.

Senyum dalam paksa =_=

 Hari ini dalam sejarah sambut besday dengan keja yang banyak pada waktu malam...ohhh syahdunya....

Nasebla budak-budak dalam reliability lab ni semua otak semenet...klau tak beku pala otak ni nak wat keja sampai pagi esok.

Disebalik tabir...hahahaha...


You Might Also Like

2 apa kata anda?

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers