Mood dah mai dah

9:06 PM

Assalamualaikum

Malam ni mood nak buat kertas soklan AMT yang lect. bagi mai.
Kesan riak takbur sombong angkuh masih menebal dalam diri bila semalam leh selesaikan satu soklan kat white board(perrrrghhhh...ayat tak bleh blah).
So dok tatap-tatap soklan sambil mata tengok tibi(tengok ABPBH beb).
Agak-agak leh siap ke 20 soklan neh kalau gini gayanya.

Tatap-tatap soklan....tercari-cari formula(kes tak ambik fizik kimia bio add math masa sekolah dulu) maka kepala berserabut balik.
Mana haku penah buat soklan camni weyyyy....
Masa dalam kelas tu naseb aku baik ja sebab leh selesaikan soklan tu padahal terkial-kial gak la dok mengira.

Dalam dok belek-belek nota lect. bagi baru aku pasan tulisan aku dah macam apa dah gayanya.
Takdak seni lansung salin nota.
Halai-balai cincai-boncai ja.


Kalau takleh buat gak nampak gaya kena bawa pi keja esok.
Nak tanya bos...hehehehe...



notakukukakiku:~awat banyak sangat perkataan berganda neh?

You Might Also Like

4 apa kata anda?

  1. wah apakah itu....tulisan seorang prof? hehehe...

    ReplyDelete
  2. tau xpa...prof madya neh...hehehehe...

    ReplyDelete
  3. tulisan toktot kot ejulz...hehehe...

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers