Jemaat punya cerita

6:58 PM

30 March 2012

Patut-patutnya dok umah study esok exam tapi gagah gigih nak ikut Puan pi hantaq dokumen kat Teluk Kumbar.

Dari Teluk Kumbar tala pi town ke LHDN.Cari kedai makan dalam town ni memang la jenuh...nak kena singgah mall gak jawabnya tapi tak singgah pon.
Dengan jalan jemmednya...haihhhh...

Pastu singgah LHDN jumpa sorang lagi kawan + ambik borang segala mak nenek.
Sembang dekat sejam gak la dalam opis dia time orang pi sembahyang Jumaat.

Dari LHDN Penang kami tala pi Autocity Juru.
Singgah makan kat Restoran Mutiara Bonda.
Set ayam kampung-gambar dari kameraman x profesional...hehehe...

Dalam dok makan tu tetiba tingat member yang baru bersalin.
Terus decide nak pi tengok beliau.
Tala plak ke Permatang Buluh.
Naseb beliau ada kat umah.Tengok umah macam takdak orang ja.
Cer tengok anak beliau yang senang jaga.
Lena ja walau kami bising camna pon.
Congrat wanee...dah ada sepasang dah....syok...syok...

You Might Also Like

0 apa kata anda?

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers