Hadiah dari orang jauh

9:30 AM

Assalamualaikum

Semalam cheq cuti.Shift keja cheq kan hari Ahad sampai Selasa atau Rabu.
So jadi surirumah tangga yang rumah memang dah ada tangga la sehari.
Masak-masak...kemas umah...basuh baju bagai.

Dalam sibuk dok masak ada orang call mak.
Nombor tak kenai.
Habaq dari Nationwide tanya direction nak pi umah anta barang.

Eh..eh...mak cheq pon dah pandai order barang online ka yang siap Nationwide nak anta barang neh?


 Cewaaah...barang besaq kotak kasut laki neh...apakah...apakah?

Cheq yang ter eksited lebey-lebey...hehehehe...
Tengok nama pengirim...oho...Doktot Zulkifli dan keluarga rupa-rupanya....
Anak kesayangan omak ayah nun di Selatan tanah air...Pengerang Kota Tinggi.
Dah eksited tu mesti la cheq yang bukak...

Dapat 2 helai tudung dengan 2 helai kain pasang.

Ni tak lain tak bukan keja kak ipaq la ni.
Abang cheq tu bukan reti pon bab-bab nak pilih baju dengan tudung ni.
Gembira tak terkira la mak minggu ni.

Anak menakan dok kat Kolumpo pi umrah terjumpa jiran kami yang sama-sama pi umrah baru-baru ni kirim hadiah dari Mekah.
Pastu dapat gelang emas dari...ehem...ehem...entah sape tah orang tu...hik...
Ni dapat plak hadiah dari orang jauh....senyum manjang je.



Notakukukakiku:~tak dapat apa pon takpa janji semua doakan emak dan arwah ayah sepanjang masa....

You Might Also Like

2 apa kata anda?

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers