Fan Page Celebration Giveaway

8:55 PM

Assalamualaikum

Lama gile tak join giveaway lepas cik zai buat giveaway bulan 5 tahun lepas.
Pastu bz dengan nak pi haji dan sekarang bz dengan keja+study.

Tapi bila tengok hadiah-hadiah yang ada dalam giveaway abg Eq buat ni rasa nak JOIN sangat-sangat....hehehe...
Ni antara hadiah-hadiah yang abang Eq nak bagi.
Teruja tau tengok.

Jom la join sama-sama dengan cik zai.
Jangan risau...Insyaallah tuah anda akan ada sebab abg Eq guna RANDOM.ORG je...
Amacam???
Kalau nak tau lebih lanjut cer klik pic perfume tu.
Tarikh tutup 7 April 2012.
Cepat-cepat...join sebelum terlambat ok...

You Might Also Like

0 apa kata anda?

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers