Charlie...kenapa kau serang aku?

10:27 PM

Assalamualaikum

Minggu ni kebizian tahap melampau-lampau.
Enchik bos dan partner p bercuti-cuti kat Taiwan syok-syok kami kat sini dapat list keja itu ini nak kena buat.
Dengan mesin eval wat hal...kejap-kejap hidup...kejap-kejap mati...ada saja la...

Cheq plak wat keja sambil tahan rasa gatal dan bisa.
Tangan kanan plak tu...tangan yang banyak wat keja.
Memang rimas...nak garu tak dapat...tahan je la....huhuhu...Sabar...sabar...

Charlie menyerang cheq entah bila pon tak tau.
Sedar-sedar dah gatal-gatal berbintik.

Kesan bisa CHARLIE hari ke-3

Charlie...nape la kau serang aku....



Notakukukakiku:~p klinik doktor panggil CHARLIE tapi cheq dan family panggil WAHID...sori enchik Wahid...guna nama anda sat...baru glemer kan...kan...kan?

You Might Also Like

2 apa kata anda?

  1. yes..teramat lah gatal dan pedih..

    aya dah kena aritu..kena pulak kat labu betis..tempat yg paling gebu gitu..haha..yang tak tahan tu..dia punye lah panjang..mcm2 org cakap..kayap ular lahh..naik seram pulak..hahah

    last2 pegi klinik..dr cakap charlie..then dr bagi ubat antibiotik dan ubat sapu..lepas tu takde lah gatal sangat..lepas dah merah2 tu dia akan jadik gelempung mcm kena minyak panas..lepas dah surut tu...baru lahhh cantekkk scar di situ..naseb baik kena kat kaki..hehehe..

    ReplyDelete
  2. tu la...pas ambik ubat baru lega ckit...klau x rs gatal sgt2

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers