Alhamdulillah + update express

10:03 PM

Assalamualaikum

Dah brapa hari tak hapdet blog.
Sibuk bercuti tapi tak plak snap-snap pic nak cite lam blog neh.
Tah nape leh plak pi bercuti just merehatkan badan tapi tak snap pic.

Cheq baru ja sampai Butterworth jam 7.15 malam semalam bersamaan hari Jumaat.
Kalau la takdak kelas hari ni rasanya lajak lagi sehari kot.
Bertolak hari Selasa malam just bajet nak cuti sampai Khamis tapi lajak sampai Jumaat.

Hari ni kelas AMT yang terakhir + exam.
Alhamdulillah leh jawab dengan jayanya dan konpiden pass....hahaha...ada bunyi-bunyi riak kat situ tapi memang bajet pass la.
Sapa takmo pass woooo....

Next week subject baru....ROBOTIC plak selama 6 minggu.
Hope dapat diterima dek akal dengan senang dan dapat jawab exam dengan jaya gak...AMIN....
Yolah...ambik short term course 10 bulan ja mana tak kelam-kabut + berserabut dengan keja...assingment...exam...

Rasa cepat ja masa berlalu dah 3 subjek lepas.
Next subjek harap macam yang sebelum-sebelumnya gak.

You Might Also Like

2 apa kata anda?

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers