Makan lagik...

2:18 PM

Assalamualaikum

Edisi minggu ni punya hal.
Keja just 3 hari.Selasa sampai Kamis.
Selasa agak bizi.

Rabu semua pakat takdak kat opis.
Ada yang kuar pi interview budak-budak Graduate Trainee untuk tahun ni.
Ada yang kena pi Subcon setel problem kat sana.
Ada yang clear cuti sempena cuti sekolah ni.
Tinggai kami berdua dan 'anak sedara' Lee Chong Wei.
So apalagi ajak je la dia makan-makan kat Nando's.
Nak-nak plak ada voucher yang tak guna lagik.
 Kami yang nak belanja dia last-last dia belanja kami...hehehe...
Makaseh naaaaaaa....

Kamis tetiba geng Level 3 Failure Analysis ajak kuar makan so terus jadik je la padahal ada keje.
Plan asal nak makan pizza hut tapi ubah plan makan kat Mydin BJ.
Set saya hari tu ayam penyet.
Puas ati la...kenyang.Set dengan sup dan buah tembikai.
Hehehe...makan selagi boleh...

You Might Also Like

0 apa kata anda?

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers