FDR day out

12:15 PM

Assalamualaikum

FDR day out lagik.Kali ni 3 members jek.
Mula-mula jumpa cik Aini kita kat Sunway Mall bajet nak tengok Cik Nan Kesempitan alih-alih tak jadi bila tengok time Cik Nan sama dengan time nak jumpa sorang tu.

Kami pon turun pi pekena kat Noodle Station sementara nak time tu.
Hat ni Cik Aini punya.

Hat ni cheq yang punya....hahahaha....

Pas kekenyangan kami bertolak ke RnR Bagan kunun nak wat photoshoot (kunun-kunun) alih-alih hujan.
Tukang shoot shoot tak dapat datang la sebab beliau mai dengan family kang demam plak anak-anak beliau.
So kami jumpa la sorang budak laki satu sekolah kat situ (budak ke?dah jadi pak budak dah pon...hehehehe).
Lepak-lepak...borak-borak...gelak-gelak...minum-minum tengok-tengok tukang shoot sampai dengan family.
La...ingat tak jadi rupa-rupanya depa mai gak.

Bila dah mai apalagi terus ke pantai la...time dah nak malam dah.
with cik aini & baby fard...
Ayish...aini...fard..mamaneh & me...
memikirkan masa depan...ngeh...ngeh...ngeh...

Makaseh pada Faizal & mamaneh coz mai gak dan snap-snap foto...
Nanti-nanti nak join lagik...hehehe...

You Might Also Like

0 apa kata anda?

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers