Alhamdulillah...semuanya berjalan dengan lancar

7:51 PM

Assalamualaikum

Salam hari Sabtu.
Apa habaq semua?Ampa mesti syok sebab hari ni cuti.
Cheq plak hari ni ada kelas...ada presentation dan juga exam untuk subjek Material and Processes.
Kelas hari ni start pukul 9 pagi sampai 5 petang.
Owh...tensen dok pikiaq nak exam.
Muka sebelum exam...tensen!!!!

Masuk-masuk pagi tu Puan Hema cakap exam pagi-pagi.
Hah????
Semua pakat terkejut.
Exam pagi-pagi sebelum start kelas?

Masa paper dalam tangan belek-belek soklan...fuhhhh...banyak yang cheq dan member-member 'diskas' masa study group hari Kamis lepas masuk.
Alhamdulillah....

Abes exam ada plak presentation.
Yang ni memang sempoi.
Kami punya group presentation paling ringkas tapi padat dan mengikut soalan....hehehe...
Fuhhh...mula-mula risau gak bila tengok group lain punya 'esaimen' berbelas keping.
Group kami berapa keping ja....risau...risau...

Pas abes present Puan Hema cakap group kami dan group satu lagi mengikut soalan walaupon ringkas.
Alhamdulillah sekali lagi...lega...leh senyum panjang semua dah.
Kalau tak masa group lain dok present muka masing-masing kelat pekat.

Muka lepas exam...amboi...hepi depa hat belakang tu no...


notakukukakiku:~lagi 2 minggu exam AMT plak...adessss...ada calculation neh...

You Might Also Like

2 apa kata anda?

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers