FDR mengimbau kenangan lampau

7:45 AM

Assalamualaikum
Oh...lama gila tak update.
Sibuk sangat sampai lupa akan blog....hishhhhh....
__________________________________________________

Seperti yang di pot pet pot pet dalam fesebuk akhirnya FDR(kami berempat saja hari tu...lagi 6 memasing sibuk kija)
akhirnya telah berada di Simpang Keling Pokok Sena untuk sesi mengimbau kenangan dolu-dolu pada 16 Feb 2012.

Tempat yang kami set....Kedai Abang Lan nak pekena nasik goreng ayam.
Dolu-dolu masa form 5 Kedai Abang Lan ni la tempat kami mencari sesuap nasik or sesudu kuah sup sebelum kelas tambahan petang hihihi.

Rupa-rupanya dah berbelas tahun dah tak makan kat situ.Baru sedar tapi rasa macam baru sangat tinggalkan sekolah menengah(masih takmo ngaku tua...ngeh ngeh ngeh).

Ni la rupa dan gaya nasik goreng ayam Abang Lan.
Memang la banyak lagi kedai lain yang sedap-sedap tapi ni nostalgia.
Sambil makan sambil mengimbau kenangan lama.
Punya la riuh rendah walaupon 4 orang dan duduk lama macam takmo balik....hehehehe....

Part yang paling beshhhhh....kami makan free hari tu coz ada orang seponser.
Belum order dah ada orang bayarkan....dasattttttt....
Makaseh la pada orang tu sebab bayarkan untuk kami.

You Might Also Like

0 apa kata anda?

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers