Rezeki di minggu ke-2 2012

10:04 PM

Assalamualaikum

Dah brapa hari tak update blog.
Nak kata bz keja rasanya takdak la banyak sangat kejanya.
Masa orang sibuk raya cina ni ja baru nak ada keja pon.
Lani pi keja dok prepare material dulu.
Next 2 week baru la pulun wat keja.
Nak prepare sample untuk Honda lagi.

Hari pertama keja di minggu ke-2 lunch time dapat jemputan makan-makan dari bos Asean Sales.
Kami berlima yang bertuah dapat jemputan tu.
Patutnya pi 2 keta tapi tetiba bos besaq tak dapat pi plak.

Kali ni pi makan-makan kat E&O Hotel Penang.
Buffet...so makan sampai kenyang.
Tengok la cheq yang pulun makan.

Ini la bos Asean Sales...Mr Freddy...Bos besaq Dato' Khoo tak dapat join sebab jumpa client so kami ja la yang pulun dok makan.

Hat ni kegemaran depa yang lain bangsa.
Sampai brapa round depa dok angkut menatang ni.
Satu lagi sushi...depa dok pulun makan.
Kami plak dok pulun udang dan ketam.
Mabeles sampai tak larat nak ratah.

Berehat sebentar setelah kekenyangan.





dan





Bergaya dengan 'Zariya'.

hak...hak...hak...

You Might Also Like

0 apa kata anda?

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers