Salahkah Cik Hajah Bercuti?

9:52 AM

Assalamualaikum

Mood keje cik hajah hari ni macam pic ni la.
Haaaaiiiish...malasnya nak mai keja.
Bila sampai opis tak tau nak buat apa.
Keja pon takdak.Sapa pon takdak kat opis kecuali 7 orang yang kena mai bekerja sebab jaga bahagian-bahagian tertentu.
Cik hajah pon kena jaga bahagian tertentu gak ka?

Eh...tak..tak..cik hajah kena mai keja sebab terpaksa.
Terpaksa sebab takdak cuti.Klau cuti belambak dah lama cik hajah cuti direct sampai 2hb Januari depan.
Tu sebab cik hajah leh updated blog time keja.
Selalunya auto publish ja...hahahaha...

Cik hajah sebenarnya baru ja sampai Penang pukul 12.00 malam tadi dari Genting semalam.
Bercuti-cuti ke Pangkor---->KL---->Genting.
Bila pi bercuti-cuti ni ada plak orang dok bercakap-cakap 'baru balik dari Mekah dah sibuk-sibuk pi bercuti'.

Salah ka seorang cik hajah pi bercuti?
Cik hajah bukan buat apa pon...just pi bercuti bersama 'keluarga' bukan pi bercuti bersama boipren pon.
Seorang cik hajah pon nak jugak bercuti.Takkan nak terperap kat umah jadi katak bawah tempurung.
Aurat adab sopan cik hajah tetap jaga.Time sembahyang pon cik hajah jaga.
Memasing tau tanggungjawab memasing so pandai-pandai la jaga ye...




notakukukakiku :~ni la susahnya bila jadi hajah muda-muda...semua benda yang kita buat diperhatikan orang.

You Might Also Like

1 apa kata anda?

  1. tahniah kak zai...sbb jadi hajah mua2...untungnyaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,,jeles su !!!

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers