MooD keja memasing dah takdak

9:59 AM

Assalamualaikum

Selamat pagi semua.Apa habaq?Hope semua sehat-sehat la no....

Hari ni hari Jumaat.Well semua orang pon tau hari ni hari Jumaat tapi apekes dengan hari Jumaat?
Iskhhhh...berbelit-belit ngat aih.
Hari ni mood semua hat qheja dalam opis macam tak mau qheja ja.
Dah la hari ni leh balik pukul 3 petang lagi rasa macam tak mau qheja.
Pastu depa pakat cuti direct sampai 2 Januari 2012 sebab company shutdown untuk staff sahaja.
Haiiih...panjangnya cuti depa.

Cheq???
Dah takdak cuti dah...huhuhu...
Cuti abes guna masa pi Tanah Suci hari tu siap advance leave lagik brapa hari sebab cuti tak cukup.
Sebelum pi Tanah Suci hari tu bos hantaq email suruh clear leave takut burn tapi cheq clear siap hutang lagi...hahahaha...
Makanya bila time orang cuti cheq kena qheja la tapi takpa sebab bila semua kat opis takdak lagi la freedom (ayat penyedap hati la kunun).
Kalau cheq nak cuti pon boleh tapi bertambah-tambah la utang cuti cheq nanti.
Pastu next year bila cuti baru masuk dah tinggai sikit dah cuti cheq.
Takpa la...berkorban la sikit kan mai qheja next week.

Lani cheq dok sibuk karang PPM.Bos nak review this year performance.
Naik tepu nak karang ayat.
Nak hentam apa lagi ek????



You Might Also Like

2 apa kata anda?

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers