Jemput makan dan makan lagik

3:59 PM

Assalamualaikum

Last Tuesday dapat invitation makan-makan dari Asean Sales Dept.
Makan kat Golden Triangle Qbay.

Macam-macam jenis masakan dok ada sampai taktau nak order yang mana last-last ambik hat set ada 9 jenis masakan.
Dan snap 1 jenis ja....starter...

Pastu terus takdan nak snap sebab makan dan makan sampai kenyang.

Hari Jemaat plak dapat jemputan dari 'bos' kecik p makan-makan luaq.
Kami ni jarang nak makan kat luaq....ada subsidi sehari RM2.50 watpa nak bazir duit makan kat luaq kan?

Mula la menggedik dalam keta.
Orang tolong bawakan....kami kat belakang jadi camni la....hehehehe....

'Kembaq' cheq posing comey dengan mee udang nya.


Minggu depan sapa plak nak ajak makan-makan ek sebelum cheq bercuti panjang.....emmmmm....

You Might Also Like

5 apa kata anda?

  1. amboiiiiiiiiiiiiii diaaaaaaa kemainnnnnn! hehehe

    ReplyDelete
  2. ni bukan kat Naza Cafe ker?? kat Sunshine Bayan Baru

    ReplyDelete
  3. jemput singgah ke bloh echa yer.. nak cuci mata tgok tudung baru pun boleh gak..kira 2 in 1 ler

    ReplyDelete
  4. echa...kt nazir nasi ayam la ni...msti kenai mangkuk bhun sup tu kan?hahahaha

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers