Hari Raya | Raya Ke-6

8:12 AM

Assalamualaikum

Hari terakhir cuti beraya dimanfaatkan sepenuhnya dengan bijaksana dan bijaksini.
Sobab omak posa cheq pon ambik kesempatan kuaq beraya dengan KBUrian lagi skali.
Tapi mula-mula tu cheq menghadiri jemputan kenduri kawen sohabat time skolah menengah dulu.
Tahniah kepada Hafizah dah Hafiz....moga berbahagia hingga hujung nyawa.

Pas pekena nasik kenduri yang super duper mabeles tu cheq tala pi Bagan Luar.
Depa hat lain-lain dah ada kat umah cik Erin kita dok berfesbuking kat sana sambil menjamu selera.

Lepas dah menjamu selera wat kali ke-2 kami bertolak ke Sunway Carnival nak tengok cite Hantu Bonceng.
Tiket dah di beli siap-siap oleh Mikro dan Naim.
Lawak sungguh crita Hantu Bonceng...tak terlalu berat sangat...rasa puas tengok.

Pas membonceng tu kami jalan-jalan ke Stesen Keretapi Sunway Carnival.
Cantikkan?


Replika stesen ketapi kat dalam mall sempena Merdeka Raya tapi malangnya takleh masuk so dapat ambik kat luaq-luaq je la.


Papepon thanks pada depa-depa yang sudi ajak cheq join beraya bersama depa.
Klau tak mesti cheq dok beraya kat umah depan tv dan fesbuk ja.
Hope depa tak serik nak ajak cheq lagi sobab cheq ni kan pemalu(kurang bercakap)....ngeh..ngeh..ngeh...

You Might Also Like

0 apa kata anda?

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers