Rangkuman seminggu....'pengsan'...wayang...makan-makan...hahahaha...

9:24 PM

Assalamualaikum

Dah seminggu baru nak datang jenguk blog.
Bizi sangat-sangat sekarang ni.
Balik umah plak sekarang banyak nak membaca bab haji so dah jarang-jarang sangat nak buka blog.
Dah lama gak tak blogwalking.
Tah camne la traffic blog ni ye?
Mesti takde sapa nak mai jengok....huhuhu...
Takpela...pas balik dari Mekah Insyaallah cheq akan aktif kembali.

Meh nak bercerita rangkuman aktiviti seminggu cheq.

Ahad...dah bertahun-tahun tak makan durian akhirnya cheq makan gak.
Bukan takmo makan tapi cheq ni pelik sikit.
Kebetulan Ahad lepas mak tak masak apa-apa kecuali pulut yang di makan dengan durian maka cheq pon kena la makan sekali.
 Pas makan pulut durian cheq terus 'pengsan'.
Opppsss...bukan pengsan betul-betul tapi cheq lena sampai ke petang sebab pening pala.
Ha...ni la sebabnya cheq takmo makan...makan cikit ja dah 'pengsan'.

Isnin...DR TC balik Malaysia nak tengok dan train cheq mesin yang baru masuk.
Beliau belikan cheq dan K.Ros ni.
 Mesti dia pasan kami selalu bawak novel baca kat kilang tu yang dia bagi.

Selasa...kebizian macam biasa...update subcon price dalam system.
Beratus-ratus ok...price dalam finance sistem tak tally dengan kat invoice.
Jenuh dok check satu satu.

Rabu...masih sambung update price.Sambil-sambil tu wat keje lain la jugak.
Baliknya pekena A&W....rindu kat root beer nya.
 Sekali sedut ja dah setengah gelas....hahahaha....

Khamis....dapat mug dari k.Nor...thanks....
Bertambah la koleksi mug yang cheq tak guna dalam lemari...hahahaha...

Jumaat....dapat MP4 dan voucher kepci.
Terus download surah-surah ayat suci Al-Quran,doa-doa serta zikir dalam MP4 ni.
Bekalan untuk ke tanah suci Mekah serta untuk bulan puasa nanti.
Hope semua tu akan berguna buat cheq kat sana nanti...amin...

Balik dari kerja Jumaat tu jalan area Bayan Lepas menghala ke jambatan jemmed gegila.
Ni disebabkan pihak JKR tengah buat jalan baru dan juga kes perhimpunan kat town.
Teruk sangat....dah pukul 6 petang cheq still kat depan Qbay Mall lagik padahal kuaq jam 5 petang.
Tak tahan sangat terus bagi signal ke kiri kuar ke Qbay.
Try my luck tengok tiket Transformer dan memang rezeki cheq...ada tiket 2nd last tuk tayangan jam 6.30 petang.Terus rembat tiket tu dan inilah dia...cheq tengok wayang sensorang buat kali yang ke berapa tah...hahahaha...
 Tak rugi tengok sebab cite dia memang best tapi part yang paling best tu satu line seat tempat duduk cheq semuanya mai single.
Yang hujung laki cina...tepi dia mat saleh...pastu cheq...pastu laki india...semua bangsa dok ada...hehehehe....

Pas abes wayang...perut tengah keroncong...jam dah 9.15 malam terus pi pekena kepci guna voucher yang baru dapat.
 Setel voucher tu...hik...

Sabtu...hari ni pi obertime update price lagik sampai abes dan jadi technician tak bertauliah repair mesin yang dari semalam down.Berjaya plak tu sampai ada yang suruh ambik cert. esok...hahaha...
Naseb je tuh...cheq bantai tekan ja button yang ada....mana nak tau menjadik.







notakukukakiku:~entry edisi malas nak update hari-hari...lalalalala....

You Might Also Like

2 apa kata anda?

  1. mkn kfc...gulp..cer try tgk vid kt blog saya


    http://estee8980.blogspot.com/2011/07/kurang-ajar-namanya.html

    ReplyDelete
  2. ha hambek ko,
    sekali seminggu punya cerita dlm satu entri,
    hihihihi

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers