GPTW launching | kami mai bergaya ja....hahahaha....

10:43 AM

Assalamualaikum

Hari Khamis lepas ada GPTW launching kat company cheq.
GPTW = Great Place To Work
So kami semua dah diberi sorang sehelai jersi oren (almaklum la...company belanda....ahak...) sorang satu.
Kebetulan plak cheq dan kawan-kawan adalah komiti untuk GPTW so macam biasa la....menyempit sama + posing.
Hat lain-lain kami tak ambik port sangat.
Lepas dirasmikan oleh GM ada sesi potong riben.

Macam biasa...dua beradik kembaq ni mesti suka wat pangai gila-gila.
Orang len tak buat kami buat.

Tengaharinya ada sesi makan-makan.
Menunya memang best.
Nasi beriani + ayam goreng + kurma kambing + sambal udang + sayur + buah-buahan beraneka jenis + kuih-kuih yang beraneka jenis gak + aiskrim + air...
Makan bufet so klau rasa tak kenyang lagi pi la beratuq lagi sekali....ahak...

Masa tengah dok makan tu tetiba krew Suria Wheel mai park kat luar kilang.
Depa nak bagi hadiah.
Dok panggil budak-budak kilang kuaq sat tapi biasa la...operator mana leh kuaq kilang time qheja so kami ni yang leh kuaq apalagi pi la kat team Suria ni.
 Sama plak kaler kami & Suria FM hari tu.
Nak hadiah kena jawab soalan so menjawab la.
Naseb cheq adalah pendengar Suria time petang so tau la jugak cikit-cikit pasai Suria FM.


Kawan-kawan cheq pon dapat hadiah gak...meriah sungguh hari tu...hehehehe....

You Might Also Like

0 apa kata anda?

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers