EHS day 2011

9:17 AM

Assalamualaikum

Selamat hari Khamis semua.Hari ni cheq bersenang-senang cikit coz dah tak banyak keja nak kena buat.
Dah tak masuk lab macam selalu coz mesin auto sudah mari.
Bila auto ni semuanya dihujung jari ja...tekan button tu tekan button ni dah jalan.
Cuma kena pantau cikit la.
Selalunya cheq wat keja manually so tu yang terperap dalam lab ja.

Ok....semalam  dan hari ni EHS day kat company cheq qheja.
Kempen kali ni HOME SAFE HOME.
Tak pi dengaq pon sebab dok crita bab CCTV semua-semua tu.
Rumah kampung kalau pasang CCTV nanti kira dasat la.
Sekali ayam lalu terus penggera berbunyi....tak ke naya...hehehehe...

Semalam gak cheq sekali lagi jaga Blood Donation siri ke 3 bulan ni.
So tak sempat nak pusing-pusing kat booth kempen minggu ni.
Hari ni kalau rajin nak pi ronda-ronda makan angin lawat kawasan la....hehehe...

You Might Also Like

0 apa kata anda?

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers