Dah lama tak tambah koleksi

12:29 AM

Assalamualaikum

Hari ni takdak rangkuman macam minggu lepas.
Cheq baru tersedaq yang cheq dah lama tak menjoin GA or kontes macam dulu.
Lama sangat-sangat dah(bajet lebih dari setahun...hihihihi...)
Dah lama gak cheq tak tambah koleksi kat cubical cheq nih.
Next year belum tentu leh dok kat cubical opis lagi dah pas pindah new building.
Maybe kena masuk lab....mana nak ada tempat gantung-gantung hadiah GA or kontes dah.
Iskh...kena rajin wat GA balik nih....tapi roh rajin GA or kontes tak mai lagi la....adesssss.....

You Might Also Like

2 apa kata anda?

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers