Company Team Building 2011 | Jerejak

8:45 AM

Assalamualaikum

Jemaat lepas cheq off day pi company team building kt Pulau Jerejak.
So campuq hari ni kiranya cheq cuti 4 hari la.
Bestkan?
Saja pilih date 8 Julai padahal ada lagi 3 date yang cheq boleh pilih.

Seawai jam 7.30 pagi cheq dan rakan-rakan serta pekerja yang lain dah berkumpul kat Jeti Pulau Jerejak.
Disamping leh bercuti...rest dari keja leh jugak mengeratkan silaturrahim antara pekerja dan leh pupuk sikap bekerjasama antara pekerja.

Antara kawan-kawan cheq yang pi hari tu.

Ni bukan aktiviti utama masa team building tu.
Hari kami pi tu hujan asik dok turun...sat turun sat berenti so aktiviti banyak yang tergendala.
So kami pon pulun dok main congkak.
Dah lama beno tak main congkak.

Antara aktiviti pada hari tu....
Flying Fox...ni hat last...rugi takdak gambaq.
Suspension Bridge a.k.a titi gantung...ramai yang fail kat sini...gayatttttt.
Wire Obstacles...semua jenis cheq cuba.
Obstacles Circuit...ni pon cheq cuba bila ujan dah benti.
Telematch Games...yang ni cheq tak join...depa saja buat telematch games masa ujan turun dalam depan supaya masa tak terbuang camtu ja.


Well...macam biasa cheq dan kembaq cheq.

Hepi sangat dapat buat semua halangan.
Rasa tak puas.
Masa flying fox tu rasa nak buat banyak kali tapi sorang leh buat sekali ja....huhuhu...


Dua beradik kembaq ni dok feel feel macam masa pi Langkawi tahun lepas...hahahaha...

You Might Also Like

2 apa kata anda?

  1. Bestnya pulau jerejak,
    tak sampai lagi, huhu

    ReplyDelete
  2. cik zai pon br 1st time smpai...

    best..best...best...

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers