7 July~Penang World Heritage Day(Public Holiday)

11:18 AM

Assalamualaikum

Hari ni 7 Julai....orang yang berkerja di Penang ada di antara mereka cuti sempena
 Penang World Heritage Day
 tapi macam biasa la keja swasta macam cheq ni
company tak declare hari ni sebagai cuti umum tapi company tambah cuti 1.5 hari dalam cuti tahunan.

Klau tak mesti cheq dah leh santai camni kan?

Takpa la...cheq hari Isnin ni cuti sebab replace Gorvernor's birthday jatuh pada 9 Julai(Sabtu) ni.
Leh la santai-santai tapi rasanya nak soping kain nak tempah buat baju ke sana nanti.




Notakukukakiku:~Banyak gambaq sepanjang minggu ni...Derma darah...team building...GPTW...Hari ni plak company cheq qheja launching GPTW ( Great Place To Work)..

You Might Also Like

2 apa kata anda?

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers