Takdak entry...kita buat entry | Dept. besday celebration

2:07 PM

Assalamualaikum

Dah bape hari takdak entry.
No idea.
Mood dalam tak ketahuan lagi.
Tahla...Enchik mahMOOD lari entah ke mana pon cheq tak tau.
So dari dok biaq blog bersawang cheq pon saja-saja wat entry baru.

Meh nak boh gambaq sikit pasai Dept. Besday Celebration.


 
Pic ni masa bulan 3.
Bigboss punya besday.
 Saja kami wat suprise.
Nak tau kisah lebih lanjut klik SINI.


 
Pic ke-2 ni plak time bulan 4.
Lima orang berkongsi besday pada bulan April.
Di sambut time lunch.


 
Pic ni plak time besday celebration bulan 5.
6 orang berkongsi besday pada bulan yang sama.
Sambutan pada waktu lunch.
Cerita lebih lanjut sila klik SINI.

Bulan ni rasanya takdak besday sapa-sapa kot.
Klau ada depa dah plan awai dah.
So tunggu next round plak.


Notakukukakiku:~ayat berterabur macam budak solah rendah ja...adessssss

You Might Also Like

4 apa kata anda?

  1. best kan kalo kat ofis ada org se geng nak smbut bday same2...^_^

    ReplyDelete
  2. lg 3bulan smbut besday cik ezy pulak ye..
    haha..

    ReplyDelete
  3. singgah sini jap setelah sekian lama tak jengah ke blog kengkawan...

    bestnya ade celebration mcm ni.... meriah

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers