Yang di tunggu-tunggu....dan pemenangnya adalah....

12:44 PM

Assalamualaikum

Seperti yang dijanjikan oleh Cik Zai maka keputusan GA dikeluarkan pada hari ini.
Pada semua peserta terima kasih banyak-banyak sebab join.
Maaf....ada blog yang Cik Zai singgah tapi tak dapat nak komen.
Tapi apa-apa pon nanti pelan-pelan bila Cik Zai tak bizi leh la BW guna link yang ampa semua bagi.

Mula-mula keputusan GA ni nak gunakan RANDOM.ORG tapi Cik Zai asik dok guna nombor yang sama ja....macam tak aci la plak.
So Cik Zai buat cabutan la.
Di cabut oleh Emma...member sekerja Cik Zai.



Nombor pemenang adalah mengikut turutan dari atas kebawah.

Dan...

hadiah untuk pemenang saguhati mengikut turutan dari kiri ke kanan.

Dan pemenangnya adalah...............






Ni pemenang bagi tempat pertama hingga ke 4.

Pemenang saguhati bagi tempat ke 5 hingga 7.

Pemenang saguhati tempat ke 8 dan 9.

Pemenang saguhati tempat ke 10 hingga 12.

Pemenang saguhati tempat ke 13 hingga 15.

Sapa yang dapat ye?
Sila KLIK SINI untuk tengok nombor bertuah ampa.

Harap-harap ampa semua berpuas ati dengan keputusan GA ini.

Klau nak review hadiah sila KLIK SINI untuk hadiah nombor 1 hingga 4....
KLIK SINI untuk hadiah nombor 5 hingga 7 dan
KLIK SINI untuk hadiah nombor 8 hingga 15.

Sila hantarkan nama,alamat dan nombor tepon kat email Cik Zai
zai_280@yahoo.com

Hadiah akan di pos seberapa segera jika semua pemenang respon dengan pantas atau dalam ertikata lain pos sekali gus la.
Senang cikit sebab 15 hadiah tu.
Klau cikit-cikit jenuh Cik Zai nak ulang-alik pi post office.
Harap sabar menanti hadiah ampa no.....

Pada yang tak menang....cuba lagi.Mungkin bukan rezeki ampa kat sini.
Thanks bebanyak join GA Cik Zai ni.




Klau rezeki murah lagi di masa akan datang...maybe Cik Zai akan buat lagi GA.

You Might Also Like

28 apa kata anda?

  1. hahakk..
    no 3 xb'tuah pulak..
    no 13 je b'tuah..
    tahniah kpde pemenang!

    ReplyDelete
  2. cik ezy...xpe...xpe...thanks join ok

    ReplyDelete
  3. tet...n0.45..x ong jugk huhu..

    ReplyDelete
  4. alya...huhuhu...x dapat nk nolong...klau yg join x smpai 30 leh la bg smua org hadiah

    ReplyDelete
  5. fazrina....no 17 kegemaran cik zai pon x ong...

    ReplyDelete
  6. alaaaaaaaaa............no 142...tp yg ada 42 n 144....ishhhh ckit ja tu....huhuh

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah nombor 60 ada.. wah suka10x.....

    Terima kasih cik Zai..

    ini n3 penghargaan dari Kak Nida..:)

    http://nisajijah.blogspot.com/2011/05/alhamdulillah-ada-rezeki-buatku-thanks.html

    ReplyDelete
  8. me menang saguhati ke 8
    me dh email my details
    tq yer cik zai!!!

    ReplyDelete
  9. saya menang saguhati ke-15.
    fuh! tq :)

    saya dah email details.

    tq cik zai :)

    ReplyDelete
  10. mama menang tempat ke 4..alhamdulillah..mama dah send detail k..

    ReplyDelete
  11. wahh, saya lucky winner number 10 :) hurray, dpt patung koala cute ! thank u ! kejap lagi nak hntr details :D thank u sngt2 !

    ReplyDelete
  12. 54 - alhamdulilah.. kena.. ok,alycia emel ;)

    ReplyDelete
  13. weeee....cikmisi no 44 tu...baru tau menang GA ni....thanx akak zai.....
    jemput ke blog CikMisi slalu ye....

    ReplyDelete
  14. tahniah kepada pemenang2 tapi xde pun pic no pemenang pertama - ketujuh, 10 - 12.

    ReplyDelete
  15. alhamdulillah...
    rezeki...
    thanks cik zai...

    saya dah emailkan details...

    ReplyDelete
  16. tq cik zai...kali ni no9 bertuah.. dapat saguhati...details jap lg mummy email ek..

    ReplyDelete
  17. tq cik zai.
    saya dah email detail.saya dah komen kat entri ni.keluar nama ferry pulak.hihi.
    saya guna netbook adik haritu.lupa nak sign in as different user.hehe.

    btw, tq ye.saya pemenang no.15 :)

    ReplyDelete
  18. tahniah semua!
    ifa xbertuah..hihi

    ReplyDelete
  19. tahniah semua..

    aisha dh send email mlm tadi..

    No aisha adalah 40..yeyee

    ReplyDelete
  20. sobsob :'(, adiah byk tp dayana tade luck, well nvm, myb next time kot kan :) hehe. thnx yeah cik zai !

    ReplyDelete
  21. Thniah buat semua pemenang bertuah :)

    ReplyDelete
  22. alhamdullh menang jgk akhirnya walaupun no 9 jer..tq yer..dah email taw alamat..

    ReplyDelete
  23. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  24. silap tgk... bukan no kakyong rupanya..

    tahniah buat semua pemenang...

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers