XTVT Ahad | Menang Bergaya Je

10:16 PM

15 Mei 2011~Tournament Bowling company kat Premium Lanes Sunshine Square Bayan Lepas.
Dah cantik dah selepas renovate.
Baru la best nak main.

Cheq join tournament kali ni selepas 1 tahun tak join.
Last main bowling 2009.Pas tu dah tak penah sentuh bola bowling dah.
Time geng KBU main bowling pon cheq tak main.
Tak praktis langsung tup tup terus pi tournament.
Hebat sungguh.
Kompem menang hahahaha....
Sampai-sampai ja terus snap-snap pic dulu.

Pas tunggu punya tunggu...lambat sungguh depa nak mula.
Dok tunggu ada group yang tak cukup orang lagi.
So apalagi....jom posing-posing.






Amacam...menang bergaya tak?
Hehehe...memang menang bergaya pon.

Group kami semuanya pompuan.
Group lain ada gak laki so kompen depa leh menang.Tenaga laki kan kuat sikit time baling.
hik...tak ngaku kalah.
Sebelah lanes kami group Anura Don.
Group ni antara group top 10 dari 40 group tiap kali ada tournament bowling.
Bila game mula....jauh-jauh group kami kena tinggai.
Hebat sungguh...asik strike ja.
Bila dok sebelah group hebat kami jadi ketaq.Mana tak ketaqnya...orang asik dok tumpu kat group ni ja.
Bila strike pakat dok sorak sampai kami terkejut.
Hat yang terer main pon asik dok cuci longkang ja....aduhai...
Cheq memang tak terer pon....ngaku awai-awai lagi.

Result bowling tak kuaq lagi semalam tapi ok la...lebih dari 1000 point tuk 2 game.


Apa-apa pon bila tengok result bowling rasa ok gak sebab dah lama tak main dan tak praktis lansung.
Bangga sat....



notakukukakiku:~awat tengok rasa macam ter over posing nih...adessss...

You Might Also Like

2 apa kata anda?

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers