Setelah kesulitan dapat diatasi

8:34 PM

Kecoh bila belogsepot takleh buka.
Cheq salah sorang yang kecoh tu.
Buka apa....risau pemenang GA cheq tak sempat tengok nombor dia naik.
So bila dah leh buka ni lega rasanya.
Pada para peserta yang belum tengok result tu cuba cheq nombor ampa bertuah ke tak.
Pastu jangan lupa anta nama, alamat & nombot tepon bagi kat cheq na....

Lani cheq dok bungkuih hadiah-hadiah ni.
Tengok la petang senin or rabu cheq poskan hadiah no...
ada lagi sorang dua yang belum bagi detail.
Cheq dah jenguk blog dia habaq hari kamis lepas tapi no respon.
Agak-agak ampa kalau dia tak respon gak sampai ujung minggu depan hadiah dia nak bagi kat sapa ek?
Nak cabut undi lagi ka?
Habaq mai sat.

You Might Also Like

3 apa kata anda?

  1. Ala bestnyer sapa yg bertuah tu :)
    Thniah buat pemenang :)

    ReplyDelete
  2. lor..tak yah susah2 pos...ko letak je atas meja akak..
    setem tu kalau kau nak sedekahkan ok gak...muhahhaha...

    ala ko ni bersabaq la..myb pemenang tempat dia kena boikot tak leh on9 ka...hik3...

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers