Lepas test suara demam menjadik-jadik

12:05 AM

Huhuhu...baru pulang dari kerja + gathering KBU + karok.
Penat sangat.
Cheq yang masih mood demam gagah-gagahkan jugak diri pi memeriahkan keadaan.
Maybe stress sebab dah 3 minggu asik kena bancuh chemical.
Taip-tiap hari.
Next week adalah minggu terakhir bancuh chemical sehingga ada new order + kena train engineer baru nak take over keja cheq bila cheq nak cuti nanti.

Mula-mula masa gath tu ok tapi lepas ja karok....
Temperature naik

Nak-nak time karok.
Ekon bilik tu cam hidup segan mati tak mahu la.
Panas membara.
Berpeluh-peluh.
Tak tahan sakit kepala + badan dah rasa lain macam turun ke 7E beli panadol.

Apa-apa pon Mikro, Jus, Erin,Adam,Daus & Naqiah memang sempoi.
Depa la penyanyi....depa la backup singer kot-kot tak dapat nak tarik part yang tinggi....depa la pemain alat muzik....depa la penari dan depa juga la peminat....
NAK SAINNNNNNN.....

You Might Also Like

2 apa kata anda?

  1. Kamilah segalanya hahahaha!
    jangan lupa makan ubat naa..... ^_^

    ReplyDelete
  2. dah telan dah masa karok td 2 bijik mikro kokus

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers