Lain tujuan lain pulak yang jadi

2:36 PM

Assalamualaikum

Hari Senin lepas kunun nak pi Qbay nak beli barang cikit.
Kuar seawai 11.15 pagi sebab takut susah dapat parking.
Yola...Qbay dekat dengan kawasan perindustrian.Time lunch tu mesti parking full kat belah bawah.
Takkan nak beli barang nak parking kat level yang ada cinema kot?
Macam pelik la kan.

So lepas ja beli barang kunun nak balik awai.
Takmo makan kat luaq tup tup bila lalu kat satu restoran ni terus kata nak singgah.
Pekena dulu apa yang patut pastu masuk balik kilang wat muka lapaq....huahuahua.....

So macam biasa....dua beradik ni mesti takleh pisah.

Kami antara yang terawai kat dalam restoran tu....ahak...

Sekali sekala bila ada rezeki lebih kita belanja orang ye.
Mula-mula belanja la family dulu kan.
Emmm...rasanya dah terikut-ikut gaya dak ucuk.
Dia tak suka belikan barang untuk cheq tapi lebih ke arah belanja makan.




notakukukakiku:~apa kabar la dak ucuk yang sedang menunaikan umrah sekarang ni?

You Might Also Like

0 apa kata anda?

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers