Hari Istimewa Berturut-turut

8:35 PM

Assalamualaikum

Baru nak menjengah blog malam-malam camni.
Bulan ni member cakap hari istimewa untuk orang-orang istimewa bersusun-susun.
Meh nak senarai hari istimewa untuk orang yang istimewa tu.

16 Mei~Hari Guru....memang hari istimewa tuk semua pendidik sempena mengenang jasa guru.
Selamat Hari Guru pada semua guru-guru yang terbaca entri ni.

17 Mei~Wesak day tuk yang menyambutnya serta 
Besday budak kat bawah ni
|
|
|
V
 sapo lagi...cheq la tuh.
Sambut biasa-biasa je dengan mak dan adik kat rumah.
Takde kek pon.Takpo...cheq tak kisah pon.Dah besaq panjang so tak kisah sangat la.
Just masak makanan yang best-best cikit dari biasa ja.

18 Mei~Besday dakni plak.
 My BFF since form 4 sampai la sekarang.
Dah berbelas tahun dah kawan....hehehe...
Hepi besday...moga hubungan kita still camni sampai bila-bila...

19 Mei~besday Is...kawan masa dia keja HR kat company.
20 Mei~besday Sharifah Ibrahim...member FB
21 Mei~besday Shuhada....kawan sekolah since form 1.
22 Mei~besday Nadh Zher Ee...member KBU

25 Mei~besday Haiqan Namtho....member KBU
&
K.ros...rakan sekerja cheq

26 Mei~besday Cik Wanie Ghani...member blog & FB...

Pada kamu-kamu semua...HEPI BESDAY...moga hidup lebih sukses...lebih bermakna...lebih segala-galanya...

You Might Also Like

2 apa kata anda?

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers