Cik Zai ke Family Day

12:39 PM

Assalamualaikum

Baru nak hapdet pasal company family day.
Bertempat kat Fort Cornwallis yang cheq tak penah masuk ni la kali pertama cheq masuk walaupon cheq orang penang...kuikuikui...ampessss....
 Acara bermula pukul 8 pg tapi cheq smpai pukul 9.30 pg....hebat tak hebat?
Sampai pukul 9 pg tapi dok melilau cari parking tu yang lambat tu.
Biasala penang....banyak jalan one way.
Bila dah sampai tu macam-macam cheq dah terlepas...huhuhu...

Ramai orang cakap tak best tapi bagi cheq la...hat yang bawa anak-anak memang best la.
Klau hat solo cam cheq ni tak brapa best sebab smua game khas untuk kanak-kanak kecuali tarik tali, sodoku dan binggo.
Cheq try sodoku tapi sejam kat situ dengan orang lalu-lalang terus takleh buat.<---- jawapan salahkan orang padahal takleh jawab....kuikuikui...

Ada pertunjukkan ular...silap mata...karaoke..tarik tali & treasure hunt.

Yang bujang cam cheq best tang makan ja...hahahaha...makan lagikkkkk...

Naaaaa...tengok...kupon makan yang panjang untuk cheq sorang.
Ada 12 jenis smuanya.
 Klau yang pi dengan family just dapat 2 keping kupon so kongsi-kongsi la dengan anak-anak dan suami ye.
 Antara menu yang disediakan hari tu.....
~nasi lemak...bihun goreng....char koew tiaw...satay...kuih-muih....beger ayam...kebab ayam...chicken wing...roti jala...fries...dan ais kacang.

Cheq just makan nasi lemak...bihun goreng....CKT...satay....fries..roti jala & ais kacang....
Sila lihat pinggan yang digunakan.Besar yu...jenuh nak perabih...nganganga....

Hat lain-lain cheq tapau....depa dah bungkus siap-siap so ambik masuk dalam beg...hik.

Harap maklum.
Pic di bawah bukan cheq ok.
Ni anak member tempat keja.

Ni la kawan-kawan semakan dengan cheq.

Jeles dengan kakak cheq sorang ni sebab dapat lucky draw.
Tunggu sampai abes pon nombor tak bertuah...huwaaaaaaa....

You Might Also Like

4 apa kata anda?

  1. muahaha..
    bab mkn mmg best..
    mknan pulak sdap2.. haha

    ReplyDelete
  2. wah,
    bestnya kalau ada family day,
    tue yg bestnya kalau keje ngn org,
    kalau mcm wanie keje sendiri,
    x dernyer nak family day bagai,
    hihihi

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers