Bukan menyambut Hari Ibu ye

7:15 PM

Assalamualaikum

Penat.
Tu je yang leh gambarkan.
Penat sebab rushing & penat duduk.
Lenguh kaki ai tau.

Dari pagi seawal jam 8.30 pg cheq with mommy pi kursus haji kat Masjid Permatang Rambai.Start pukul 9 pg sampai 12 tghari.
Pastu direct pi Kepala Batas dengar ceramah kat Masjid kat Kepala Batas plak pukul 12 tghari sampai pukul  2 ptg.
Pukul 2.30 ptg kat Masjid Permatang Sintok sampai lepas Asar.
Lapik perut makan kuih-kuih yang di jamu pihak pengurusan masa time rehat ja.

Pas Asar tu terus singgah makan-makan dengan mak.
Ajak makan yang best-best tapi mak ajak makan kat Ghani Mee Rebus je.
 Mak makan mee goreng.
Ni bukan sesi meraikan hari ibu.
Just belanja mak makan.Tak rugi pon.

Bulan depan Hari Bapa plak.
Emmm...dah takde bapa...sedeyyyyyy....

You Might Also Like

1 apa kata anda?

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers