Besday Celebration

7:42 PM

Assalamualaikum

Enrty pasai department besday celebration.
Tiap-tiap bulan memang ada besday celebration tapi cheq nak cite hat bulan ni ja.
Pasai pa hat bulan ni ja?
Kalau nak tau cuba baca sampai abes.

Besday celebration ni berlaku pada 6 Mei 2011.
Kami seramai 20 orang bertolak pukul 11.30 pagi ke Qbay pi pekena Nandos.
Time ni ada 6 orang lagi yang tak join termasuk Big Bos sebab dia kena pi subcon & memang tak jemput dia pon.
Kalau jemput maunya semua tak semeriah camni....cover...cover...
Depa dah habaq kat Nandos ni takda la semeriah TGI tapi tak kesah pon...just for fun kan.

Pic kunun nak nampak stylo cikit tapi kegelapan la plak....huhuhuhu....

Sementara dok tunggu makanan sampai so apalagi...sesi sembang-sembang snap-snap pic.
Memasing pakat bawak kuaq Iphone...gambaq camtu tak kena...camni tak kena....hahahaha...
Depa-depa la ada Iphone...cheq ada public phone ja....ngeeeee.
Kalau boh semua mau muntah ijau tengok.

Cheq berbaju kuning di apit dengan pinky.

Ayaq oren yang mashammmmmm.

Sesi memakan bread with herb butter.
Roti keras....butter dia errrr....cheq takleh nak telan.

Hampir setengah jam menunggu maka sampai la JUMBO MENU untuk 10 orang makan satu set so order 2 set.
Set ni merangkumi MILD PERI PERI JUMBO PLATTER or LEMON HERB JUMBO PLATTER,RICE,COLESLAW,PERI CHIP,PERI CORN,GRILLED VEGETABLE,PORTUGUESE SALAD & PERI SOUP
 Memang kenyang giler babas la.
Sampai tak larat nak perabih.

Ce tengok kami yang buat restoran ni macam tempat sendiri.

Pas dah relax-relax acara memotong kek pon bermula.
 Takdak nama sapa-sapa pon....besday sapa?

Besday dakni ke?
  or

besday dakni?

Nak tau besday sapa?


















Ni ha...besday kami smua...ahak....
Kami bukanlah dilahirkan pada date yang sama tapi smuanya dalam bulan Mei la.
~Daniel, CC,K.Ros,Cheq,Selva & YN~

Acara berakhir kam 1.30 petang.

Petang tu lepas keja cheq join lagi satu acara makan-makan.
Nak tau acara apa....tunggu next entry ek...

You Might Also Like

0 apa kata anda?

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers