Yahoooo....aku menang lagik dan lagik...

9:33 PM

Brapa punya banyak lagi la...hahahaha...
Eh...ada dua lagik so maknanya cheq menang dua la ni.

Aha...ini dia orang-orang kampung...cheq nak habaq mai ni...
bukan nak riak ke apa tapi cheq tengah hepi....mihahahaha...

Mana taknya bulan ni ja cheq menang 2 GA.
Baru ja redeem tiket wayang menang GA bulan lepas ni dapat lagik...woho...murah betoi rezeki cheq kan..kan...kan...Alhamdulillah....

Ni pon cheq dah jarang-jarang join.
Bila dah takdak idea nak post entry ja baru cheq join.
Apa-apa pon makaseh pada tuan umah yang buat GA.
Klau depa tak buat...klau bukan rezeki cheq...takdanya nak menang-menang GA bagai.

Jom tengok kat mana cheq menang.

Ni cheq menang pin cushions dari blog Sew n Cut
cheq hat nombot 17.

Awat yang ada garis-garis itam ni?
Oho...ni maknanya kami dah hantaq email detail kami smua.
Hat tak garis lagi tu yang belom hantaq la tu.

Hat lagi satu cheq menang keychain dari Bali dari blog Puan Delaila



hepi gilo babas...
dok renyih ja dari tadi...hahahaha....

You Might Also Like

2 apa kata anda?

  1. ni jeles ni..
    hehek..
    tahniahhhhhhhhhh!

    ReplyDelete
  2. hahaha....ezy...jgn jeles2...nti ada rezeki ezy la tu

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers