Sabtu | Deting

7:28 PM

Sabtu...cuti ujung minggu.Apalagi tunggu....deting la.
Semalam dah redeem tiket wayang menang kontes dari blog sis Izan.
So hari ni leh la deting dalam gelap....hik...hik...hik...
Tengok cite DILARANG MASUK.
 Tengok cite Melayu tu.
Err....penah tgk filem Melayu KL Drift...Adnan Sempit...Hikayat Merong Mahawangsa...
Kali ni try tgk cite ni plak.
Best ke tak?
Dinasihatkan klau ada filem best yang lain...sila tengok filem tu....hahaha....
Bukan takmo sokong industri filem Malaysia tapi cite tak best la.

Nape tengok cite ni?
Emmm...tak tau nk tengok cite apa so soh sis Izan booking cite ni.
Naseb tiket free....klau duit sndiri mau nyumpah-nyumpah nyesal.
Apa-apapon thanks to sis Izan.

Pas je tengok wayang mau la aksi jiwang-jiwang makan berdua....hik...gedik
Jom Kepci.....

Jemput makan Toaster Pocketful.
 Memang kenyang gila la....besar bagak Toaster Pocketful ni....hahahaha....

Err....nak tengok si dia?
Scrool ke bawah...











Scrool lagik....







dan lagik....hik...jangan marah....













sebut KEJUUUUUUUUUUUUUUUUU.......
hehehehe....inila My BFf.....hik....
thanks to Emily coz banje cheq makan kepci yek...
hope next plan menjadik....

You Might Also Like

10 apa kata anda?

  1. wahhh buat ape dlm gelap tuh ? hihik ;p

    mai belnja ceq plak ;p

    ReplyDelete
  2. cambesh.. tapi toi la kamu.. kekadang tu hampeh la cita ni kan.. busan. last tgk cita khurafat. hampeh.

    ReplyDelete
  3. tomato...buat2 tkejut pdhl cite x tkut pon

    ReplyDelete
  4. cik ezy...mai la makan skali...hahaha

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers