Rezeki berlipat kali ganda

8:53 AM

Assalamualaikum

Semalam rezeki cheq berlipat kali ganda tau...Alhamdulillah....

Mana taknya...
LUNCH time orang banje makan kat The Manhattan Fish Market Qbay coz depa naik pangkat jadi Senoir Engineer.
So apalagi...sesi mengketedarah dan order sampai cekik darah orang tu la.

2 jam gak la sesi mengketedarah tu berlansung.
Sengkak perut ni.
Masuk pon dah lambat satgi pukul 3 dah leh balik dah.
Friday-Happy Hour<-----untuk orang yang keja dah setel awai la.
Klau keja melambak menggunung takyah dok mimpi nak balik pukul 3...jgn harap.

TEA time cheq dok kat PD lab.
Prepare sample untuk customer lagi.
Time ni engineer Rel lab plak nak banje makan.
Dia order mekdi sorang satu set.
Ha...ini untuk cheq tapi cheq tak makan pon.
Just minum air.
Lunch time punya makanan tadi pon belum hadam dah nak masuk yang baru?
Iskh...iskh...iskh....

DINNER ada orang banje lagi.
Kali ni makan kat Pak Husin Tomyam Sungai Ara.
Kami order set A just RM40 tuk 2 orang makan.
Antaranya....Ikan Siakap stim limau...Tomyam campur...Sayur Kailan ikan masin....Ayam goreng kunyit...nasi putih 2 dan air laici satu jug...
1st time hari ni minum air dalam kole tin tu.
Yang bestnya depa tak kedekut buah laici.
Ada dalam 20 bijik gak laici rasanya.
Memang kenyang dan berbaloi-baloi.
Kenyang sangat-sangat...Alhamdulillah...

Err...hari ni camne plak?
Rezeki berganda-ganda lagi ke?

You Might Also Like

0 apa kata anda?

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers