Pengumuman dari Dokter Zubedah

12:41 PM

Assalamualaikum

Entry ringkas untuk hari ini.

Ni Dokter Zubedah nak habaq mai kat ampa smua yang men follow blog cheq tapi cheq tak follow lagi tu sila tinggalkan link ampa kat kotak komen entry ni no....
Dokter Zubedah tengah kebizian selama 3 minggu dari sekarang.
Al-maklum la...kerja yang menuntut cheq menyumbangkan masa dan tenaga untuk berbakti pada nusa dan bangsa....cheeeewah...

Pada yang menjoin GA kat blog ni....ampa jangan risau..
Hadiah dah ada....
Senarai blog yang join GA pon dah ada dalam draf...tunggu nak publish ja.

Ok...tinggalkan link ampa no.
Senang cheq nak terjah dan follow bila ada kelapangan di kala malam.
Babai....

You Might Also Like

5 apa kata anda?

  1. keluargaku syurgaku dah follow....
    1. http://nazayiena76.blogspot.com/

    2.http://nazayiena76blogspotcom.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. nk juin contest gak.. hehehe... kisahlifesaya.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. walaupun bz, take care yer.. jemput singgah blog zana..

    http://adieyza.blogspot.com/

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers