Kini aku bergelar seorang Doktor

2:42 PM

Assalamualaikum

Mood hari ini hepi sesangat.
Operational Instruction (OI) dah selamat sent kat bos nun di Jepun.
Bos kat sini pon dah review dah.
Siap dapat well done lagi.
Lega rasanya.
Selagi tak siap OI tu ati tak senang.
Report pon dah anta.

Errr...rasa-rasa layak tak nak bergelar seorang Doktor ni?
hehehe...depa-depa yg sama department la ni dok panggil cheq doktor.
ceh...mentang-mentang la cheq kena ambik alih keja Dr Hng dan-dan tu la depa panggil cheq doktor....hampeh...

Errr....ada ka gaya doktor camni?



notakukukakiku :~ lalalala...mood hepi sangat-sangat

You Might Also Like

2 apa kata anda?

  1. ada...ada gaya doktor...kita bako..kita bako..ekeekekeke

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers