Bakal Tetamu Allah | Hasrat sudah dinyatakan

7:52 PM

Bakal Tetamu Allah | Hasrat sudah dinyatakan


Assalamualaikum


Update sikit.Dalam sibuk-sibuk dok setelkan customer return saya sempat nyatakan hasrat nak ambik cuti 45 hari bulan Hujung September -Oktober-awai November depan.Terkejut bos bila cakap cuti 45 hari....al-maklum la...bos lain bangsa.So kena terangkan kat bos pasaipa saya kena pi jugak-jugak.Tak kata la ni seruan Allah tapi cakap dah bayar duit dekat RM20k takkan nak burn camtu ja kan...kan....kan?

Naseb la bos cakap minggu depan ada Engineer baru nak masuk so nanti saya boleh ajar Engineer baru tu wat keja yang sekarang ni.Waaaa....lega la cikit....Alhamdulillah...


Oppps...maybe ada yang tertanya-tanya pasaipa nak cuti sampai 45 hari.Insyaallah klau di izinkan Allah saya akan menunaikan ibadah Haji hujung tahun ni.Perbelanjaan dah dibayar tapi orang yang sepatutnya pergi baru saja menyahut seruan Ilahi jadi saya ni menjadi bidan terjun a.k.a maybe dah tertulis panggilan haji tu untuk saya.So keadaan sekarang teramat-amat bizi.

BZ KEJA....BZ MEMBACA....BZ P KURSUS HAJI..
.
Semua nak kena buat so kelam-kabut la sikit.Ni jela kot yang saya nak hapdet untuk hari ni.....daaaaaaaaaa....




notakukukakiku:~sapa-sapa yang ada pengalaman pi menunaikan ibadah haji dan umrah....share la cikit...

You Might Also Like

9 apa kata anda?

  1. alhamdulillah..dapat g mekah tunaikan haji =)

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah... kalau jadi sampaikan salam dengan Rasullullah..

    ReplyDelete
  3. syukur...awk dah di jemput menjadi tetamu Allah...

    doakan kitorang jugak dijemput ek ^^

    ReplyDelete
  4. bestnya muda-muda lg dah dapat peluang pergi hj

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah..untung nyee muda² da merasa nak ke sane...

    meh ke rumah..
    ~Kau Mawarku...~
    keep in touch ye..♥♥♥

    ReplyDelete
  6. tahniah...
    besh nya... xboleh ka bawak kawan???nak ikut...hehe...=)

    ReplyDelete
  7. yeahh done i follow you dan tinggal jejak disini utk dijejaki :)

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers