Patah kaki | thanks Emily | cupcake KBU

10:29 PM

Assalamualaikum

Tensen...
tu ja yg cheq dok rasa skrg ni.
Ingatkan leh siap tapi ptg tadi p tgk keta blom siap lagi....huhuhu...
trus col Cik Emily soh ambik cheq antaq balik.

dah sampai area TAT cheq semawa Cik Emily makan-makan dulu.
Makan kat Ady Chicken Chop Restoran (err...entah btoi tak nama dia....hahahaha...)

mai tgk apa kami makan.
 ayaq kosong & jus epal....
bihun tomyam...
chicken chop....

kengkunun cheq nak banje Cik Emily tapi tengok2 dia yang bayaq....
katanya Ahad ni dia akan ambik cheq lagi nak p ambik ketakan...so time tu cheq leh banje dia.

Mandangkan menumpang orang balik makanya plan nak ke Tesco beli barang2 nak buat cupcake untuk gathering KBU tak jadi la....
errrrr....agak2 esok ganti dengan kek boleh ka?

You Might Also Like

4 apa kata anda?

  1. ala klu jadik buat cupcake leh kasi cni skit..kek pn blh la akak pndai2 ja adk..

    akak di tag sila tgk kat blog adk..

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers