Nombor tepon pelik-pelik wat cheq seram....

9:51 PM

Beberapa kisah received call dari nombor pelik-pelik....


Brapa bulan lepas penah dapat call dari nombor pelik...
+48.....tah apa tah nombor dia.
Sekali jawab...makaih...speaking London...pekat...sampai jenuh nak paham.
Rupa-rupa dia gtau cheq menang cabutan apatah.
Cheq jwb call lagi nanti.Tgh bz pdhl dok kat bilik time tu.
Esoknya dia call lagik.
Cheq dah tau la ampa tu nak nipu....konon-konon cheq menang...pastu nanti minta bank-in duit bagai.
Terus malas nak jawab call tu dah....ada la 5 6 kali depa call.

Awai bulan ni....dpt call lagi dari nombor pelik +39....
banyak kali gak dia call tapi cheq tak jawab....serammmmm....
Tah time cheq tidoq nombor tu call lagi...cheq terjawab...la...rupa-rupanya bos cheq nun di San Jose US yg call.
Suruh anta sample for customer.
Naseb angkat...klau tak...jenuh kena komplen.

Bape hari pas bos cal dari US trima call lagik...
nombor dia pnjang sungguh...+14.......
jawab la....takut bos (company world wide)
sekali jawab org tu cakap Indon la...
ceh...nak pekena cheq la tu....kata menang kunun...
terus cheq off enset tu...padan muka...

2 minggu sudah ada satu nombor call.
Bila angkat dgq orang cakap Tamil.
Yang cheq tau...vendor yg cheq tunggu call dia tu Cina...pehal plak cakap Tamil.
Terus letak la.Tup tup vendor tu antaq email kata dia call tp cheq letak....mihahaha...
Cheq reply email kata tgh meeting...tipu ckit tutup malu....

Hari ni...baru nak nek jambatan Penang balik umah received call lagi dari nombor pelik...+6568.....
Jawab jela...
fuhhhh...naseb jawab.
Hazel kat Singapore call suruh arrange org Singapore nak mai lusa...

Sekarang ni nombor pelik ke tak smua kena jawab.
Takut hal keja....kang kena komplen naya ja....


You Might Also Like

0 apa kata anda?

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers