Meeting | Suprise besday celebration

8:21 PM

Assalamualaikum

Update entri untuk hari ini...ahak...
Kata diari...kena la update malam-malam...sesi luahan perasaan....hik..hik...hik...

Hari ni jam 4 ptg ada meeting tergempar.
Big bos pon tak tau meeting apa.
PA dia yang set meeting.
Pas smua berkumpul smua wat-wat muka blurr.
Pastu sorang wakil kami smua bangun kata dia wakil smua yang ada nak listdown apa yang kami tak puas ati.
Dia buka sehelai demi sehelai kertas ni sambil dok cakap banyak benda yang tak puas ati sekarang ni sampai la ke helaian kertas tulis ni
v
v
v
 Bigbos terkejut.Katanya besday beliau bukan hari ni.
Pastu kami terangkan kata tau....besday next week tapi next week smua takda.
Pakat-pakat kena p business trip.

So apalagi...kami kuarkan kek dan segala piring garfu smua...muka dari serius terus senyum lebaq.
Siap posing sendiri bila pakat-pakat ambik enpon nak snap pic dia....hehehe...

Terharu baca kad besday dari kami smua.
Time dia hepi ni la kami suarakan hasrat nak p Team Building tu.
Beliau kata dalam pertimbangan.
Team building kat Singapore maybe....
Kena settel down smua problem dok ada ni.
Dapat profit baru leh p team building.
Yeah...dalam pertimbangan tu.Harap-harap menjadik la.

You Might Also Like

4 apa kata anda?

  1. keh3..pandai noh kak bitt buat suprise besday celebration ada udang sbalik mee rupanya..

    ReplyDelete
  2. cam prnh nmpk je muke bigbos..
    pelanduk 2 serupe la kot..
    hihikkk

    ReplyDelete
  3. eh..eh..bkn k.bitt yg buat tp pakatan antarabangsa ni adik...

    ReplyDelete
  4. cik ezy...pernah tgk?errr...kt mn tu?

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers