Makan-makan kat Seoul Garden with my girls...

5:41 PM

Assalamualaikum

Kunun demam tapi sempat p makan-makan with my girls kat Seoul Garden Autocity

Pi bertiga ja sebab yang len ada hal yg tak dapat di elakkan...

Mula-mula my girls tu malu-malu meaw...
cheq suruh ambik ja apa yang nak di makan pastu pakat-pakat grill & rebuskan dia...
pas depa tengok cheq dgn selamber ja ambik bnda tu bnda ni penuh meja pastu baru pakat dok ambik la...

Aksi goreng menggoreng bermula...


 Ni la my girls tu...
Cik Emily...
  &
Cik Eta...

Dekat dua jam gak la kami menchekik sampai kenyang...
Tapi yang lawaknya budak-budak laki sebelah meja kami lagi sopan dari kami smua...hahahaha...
Suara pon tak brapa nak dengar...
Lemah lembut gitu...awww....

Sebelum balik cheq try buat ais kacang...
sekali tak jadi daaaaaaaaaaa....
ni la rupa ais kacang cheq yang cayaq tapi penuh dgn bahan-bahannya....

tak dilupakan ais krim lorrrrrrrr....

Thanks to Cik Emily coz tumpangkan cheq ke Autocity...
& thanks to Cik Eta coz bawak cheq p ambik keta kat bengkel...

You Might Also Like

2 apa kata anda?

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers