Makan Free | Secret Recipe

4:46 PM

Assalamualaikum

Lunch time hari ni amat bahagia...hahahaha...
ada org belanja u...takkan tak bahagia...
nak nak plak belanja kat Secret Recipe lagi la bertambah bahagia....hik..

Ini la kami...4 org smuanya tapi pic yang sorang lagi takdo la plak...
 hampa boleh menggedik camni ka kat SR?

time kami sampai...takdak sapa lagi....
kami kiranya 1st customer tuk lunch time la...so bila takdak org pakat dok posing meja sana meja sini....

cuba tgk apa kami makan plak...
dok isi celah mana pon tak tau...
tapi smuanya licin....

kami tak makan kek ja na....
ni siap order main course lagi...
papepon thanks to kak Z coz banje kami hari ni...
nanti2 banje kami lagi naaaa.....

You Might Also Like

2 apa kata anda?

  1. ngeee..
    best giler mkn2..
    kat secret recipe pulak tu..
    huuu..
    jeles2..

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers