Gathering Blogger Utara (KBU)

3:26 PM


Assalamualaikum

Baru hari ni cheq nak crita hal Gathering Kami Blogger Utara.
Kebizian + segan nak join depa smua.
Baru last week cheq mengkompemkan diri nak join tapi cheq tak beli t-shirt KBU pon.
Hari tu Cik GKSB tnya cheq wat juai mahai.
Bila last menet nak join...nak order...tak dapek la kan...

Gathering akan berlansung seperti yang tertera dalam banner.
Yang bestnya budak-budak KBU ni depa akan berkonvoi beramai-ramai dari Perlis ke Penang.
Banyak pitstop tu.
Maybe cheq akan join depa berkonvoi dari Seberang Jaya ke Tanjung Asam.
Apa-apa pun tunggu keputusan bos.
Tadi dia berura-ura nak soh cheq keja esok.
Klau kena keja cheq akan p sendiri dari kilang la.
Hope esok dapat join =)

You Might Also Like

0 apa kata anda?

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers