Dapat hair dryer la plak

7:16 PM

Wehoooo....hari ni dpt kami hair dryer plak....lalalala...
Kami = Cheq + K.ros + MU + Fieda
berkat mengarang cerita dalam majalah company....ahak...
macam terer-terer ngarang padahal ayat tah apa2...

Masa p ambik hadiah ni Eliz soh karang lagi tuk edisi akan datang....
tengok tajuk akan datang....woho....takleh...takleh...susah cikit...
tajuk dia camni kot klau tak salah...
"Apakah yang memotivasikan diri anda sehingga ke tahap ini?
Siapa yang menjadi penghalang untuk mencapai kejayaan anda."

Cam susah ja...errr...
Klau ada PHD ke jadi Manager ke best gak nak karang.
So bagi alasan kat Eliz kata bagi peluang kat orang lain sama.
Sinaran edisi kali ni asik muka kami ja.
Sambutan raya muka kami....time EHS day muka kami...MUDBALL muka kami...
pastu hat cite yang kami karang pon muka kami saja....hahaha...
kang org kata tak aci plak kan3?
Next year la plak kami karang...hehehehe....





You Might Also Like

2 apa kata anda?

  1. ala adk baru sruh incik somi belikn
    akak dh dpt..
    tahniah akak..

    ReplyDelete
  2. hehehe...awai ckit dr adik...
    makaceh

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers